Afternoon Beachclub

Summer 2018 starts at Wynwood Afternoon Beachclub

Feesten en loungen in zomerse sferen en daarbij in stijl culinair genieten? Dat kan bij Wynwood. Tijdens de Wynwood Afternoon Beachclub geniet je van een walking dinner, cocktails en live dj-muziek.

Na het succes van de Afternoon Clubs bij Wynwood komen we met een zomerse editie. Op het terras en in onze lounge gaan we je compleet in Ibiza-style verwennen. Pak direct je agenda, want hét zomerevent van Eindhoven, is al op 1 juli 2018!

Voor de speciale prijs van 50 euro per persoon geniet jij van een 5 gangen walking dinner, een welkomstcocktail én live muziek van Miss Faith en Juliette Clair. Zoals je bij Wynwood gewend bent, kun je tijdens de Afternoon Club eindeloos relaxen en genieten van culinaire hoogstandjes. Beter kan je zomer niet beginnen!

De Wynwood Afternoon Beachclub vindt plaats op 1 juli tussen 14.00 en 20.00 uur. Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt.

Mede mogelijke gemaakt door

Official partner

* Exclusief dranken. Tickets enkel vooraf betalen. 1 ticket staat voor 5 gangen walking diner inclusief welkoms cocktail. Het ticket is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket of anderszins inwisselbaar.

Reserveer

Je reservering is pas van kracht als de betaling bevestigd is!