Kerst

Een onvergetelijke kerst vier je bij Wynwood

De mooiste tijd van het jaar breekt aan. Die vier je natuurlijk bij Wynwood!

Wie ons kent, weet dat je een avond vol spraakmakende gerechten kunt verwachten. Met bijpassende wijnen en cocktails. In een ambiance die al net zo zinnenprikkelend, als sprankelend is. Dat geldt zeker ook voor onze kerstmenu’s.

De keuze uit 5, 6 of 7 gangen
Hoewel we je het liefst compleet verrassen, ontkomen we er natuurlijk niet aan om je alvast een heel klein beetje lekker te maken. Je kunt in elk geval kiezen uit een kerstdiner van 5, 6 of 7 gangen. Bij elk menu krijg je ook nog 3 amuses. Kies je na afloop voor een kopje koffie of thee, dan kun je ook nog uitkijken naar fantastische friandises.

Twee wijnarrangementen
Onze sommelier heeft twee mooie wijnarrangementen samengesteld. We hebben een arrangement met mooie wijnen die uitstekend passen bij ons kerstmenu en een exclusieve variant met wijnen om nooit meer te vergeten. Uiteraard kun je ook kiezen voor een slokjesarrangement. Wel genieten, maar met mate.

Highlights uit ons kerstmenu
Ons kerstmenu verklappen we dus nog niet helemaal. Maar met deze highlights gunnen we je wel alvast wat smakelijke voorpret. Waar je ook voor kiest; We beloven je een spektakel en gaan voor een onvergetelijke kerst!

Kerstmenu
Voorgerecht Langoustine met pompoen en citrus
Extra voorgerecht (bij 6 gangen) Steak tartaar van Wagyu rund
Tussengerecht Hertenpeper met bereidingen van rode kool
Tussengerecht Tongfilet met bospaddestoelen
Hoofdgerecht Gepekelde dry aged runderhaas
Kaasgerecht (bij 7 gangen) Vacherin Mont d’Or met gepocheerde peer en verse truffel
Dessert Mousse van witte chocolade en cranberry

Prijzen
5 gangen € 60,00
6 gangen € 70,00
7 gangen € 80,00
Wijnarrangement € 6,00 per glas
Luxe wijnarrangement € 8,00 per glas

Wynwood is tijdens de kerstdagen alleen geopend voor diner. Beide dagen kun je vanaf 18:00 uur reserveren. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen. Wel vragen we je bij de reservering aan te geven wat deze dieetwensen zijn en hoeveel gangen je wenst. Tot ziens bij Wynwood!