Nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en evenementen rondom Wynwood.

Afternoon club Luxury edition

Wat doe je het liefst op zondag?

Wat zeg je van lekker uitslapen en laat in de middag aanschuiven bij een fantastische Afternoon Club? Dat kan bij Wynwood! Op zondag 30 September 2018 serveren we op deze luxury editie een zes-gangen menu in tapas style. Wat betekent; we pakken grootser uit! Lekker ongedwongen genieten van waanzinnig eten, de lekkerste cocktails en fijne muziek.

Reserveren kan tussen 16:00 en 17:00 waarna Wynwood in de overgang van middag naar avond veranderd in een hippe stijlvolle club.

Voor slechts € 60* per ticket geniet je van dit zes-gangen menu, dat enkel op reservering mogelijk is.

Bestel je tickets direct online en ben verzekerd van dit unieke event.

Nieuw terras

Ons terras is volledig vernieuwd en staat er weer stralend bij! Vanaf 1 Mei is er een volledig vernieuwde bar/terraskaart en maken wij van jouw bezoek een echte belevenis.

Zien we je snel?

Wynwood Club Night

Bijna 500 gasten hebben in januari genoten van een geweldige eerste editie van de Wynwood Club Night. Sindsdien stromen de aanvragen binnen van gasten die een kaartje willen bemachtigen voor de volgende editie. We vinden het ontzettend tof dat er zoveel animo is.

Helaas hebben we geen goed nieuws. De gemeente Eindhoven heeft ons laten weten dat er geen vergunning komt voor nieuwe Club Nights in Wynwood in verband met geluidsoverlast. Ondanks deze tegenslag zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven.

Een intensieve zoektocht naar een passende locatie waar we dezelfde kwaliteit kunnen leveren als in Wynwood én waar we wél een vergunning kunnen krijgen voor ons evenement.

Een tweede locatie met allure en alle faciliteiten optuigen, is echter ontzettend kostbaar gebleken. En het faciliteren van een tijdelijke keuken, personeel en bar blijkt ook geen haalbare oplossing. De kosten hiervoor zijn zo hoog dat de ticketprijzen voor onze gasten zouden exploderen. Dat vinden we onacceptabel.

Na goed overleg met alle partijen hebben we dan ook -met pijn in het hart- besloten om te stoppen met de Wynwood Club Nights.

We willen alle mensen en partijen die met ons hebben meegewerkt aan de Wynwood Club Night hartelijk danken. Met name: dj La Fuente en First Impression voor het licht en geluid.

We maken tot slot nog onze excuses voor de lange stilte vanuit onze kant. We hebben afgelopen tijd ons uiterste best gedaan de Club Nights overeind te houden. Helaas was dit moeilijke besluit ondanks al onze inspanningen onvermijdelijk.

We hopen jullie allen snel weer te mogen ontvangen bij Wynwood, waar je nog steeds terecht kunt voor fantastisch eten en drinken in ongedwongen sfeer.

Team Wynwood

Vakantie

Na een aantal drukke maanden, is december weer in zicht. Dat betekent dat de dagen korter worden en dat de winterjas weer tevoorschijn komt. Dit betekent ook dat de vakantie er aankomt, zo ook voor Wynwood. Team Wynwood heeft van 22 december tot en met 4 januari vakantie, om net als u te gaan genieten van een gezellige tijd samen met familie en vrienden.

Glow bij Wynwood

Projectietaart
Het huwelijk, een dag in de schijnwerpers. Een moment om bij stil te staan. Doormiddel van 3D mapping (video projectie) op een maagdelijk witte taart verteld deze vanzelf zijn verhaal. Op de bovenste laag komt een elegant samenspel van getrokken en geblazen suiker. Een showstuk waar de liefde van afspat!
In samenwerking met First Impression, VeeMee Visuals, Cake 5 en nxt lvl.

Polarised You
Licht bestaat uit golven die zich voortplanten in alle richtingen met alle mogelijke oriëntaties. Met het blote oog kan je de oriëntatie van het licht niet zien. Maar met Polarized You kan dat wel, gebruikmakend van geprepareerde televisie schermen en bepaalde filters die het mogelijk maken om lichtgolven met een zelf te kiezen polarisatierichting zichtbaar te maken. Laat je verbazen over hoe kleuren en beelden veranderen in deze normaal verborgen wereld van licht.
In samenwerking met Nicole Plender en Fontys Engineering Physics.