Nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en evenementen rondom Wynwood.

MLY & Wynwood: Food Meets Fashion

Tijdens de Dutch Design Week organiseert MLY een exclusief event in samenwerking met restaurant Wynwood: Food Meets Fashion. Hiervoor heeft de chef-kok van Wynwood zich laten inspireren door de creaties van MLY.

Noem het een aangekleed early dinner, noem het een fashionably late lunch, noem het een culinary catwalk show. Noem het hoe je wilt, maar in twee uur tijd krijg je zowel de nieuwste ontwerpen van MLY als de bijzondere bites van Wynwood voorgeschoteld. Plus een paar lekkere drankjes.

Tickets à € 39,95 zijn verkrijgbaar vanaf 2 september bij de MLY Store.

Als je zin hebt, kun je na de show nog even doorlopen naar de MLY Store (right next door). Om de nieuwe najaarscollectie zelf te passen of een speciale DDW-aanbieding te scoren.

Wynwood bestaat 1 jaar en wij trakteren!

Op 1 juli is het een jaar geleden dat Wynwood haar deuren opende. Het jaar is voorbijgevlogen. We ontvingen ongelooflijk veel gasten en introduceerden naast waanzinnig eten en drinken ook toffe activiteiten. We kijken terug op een goed jaar waarin veel is gebeurd en geleerd.

Intussen is Wynwood niet meer weg te denken van Strijp-S. Dat gaan we vieren met jou! Van 1 tot en met 22 juli serveren we voor onze gasten een spraakmakend jubileummenu. Zes gangen voor € 45. Zoals je van ons gewend bent, krijg je topgerechten voor betaalbare prijzen. In dit geval betaal je per gang slechts € 7,50!*

Reserveer snel, want vol is vol. Zien we jou op ons feestje?

  • *Enkel van toepassing op het jubileummenu. Uitsluitend voor diner. Exclusief dranken.
Open op Maandagen

Vanaf 2 mei is Wynwood ook op elke maandag geopend vanaf 12:00 uur. Medio mei introduceren dan ook onze terras lunchkaart met luxe belegde sandwiches, salades en bites.

Wynwood Club Night

Bijna 500 gasten hebben in januari genoten van een geweldige eerste editie van de Wynwood Club Night. Sindsdien stromen de aanvragen binnen van gasten die een kaartje willen bemachtigen voor de volgende editie. We vinden het ontzettend tof dat er zoveel animo is.

Helaas hebben we geen goed nieuws. De gemeente Eindhoven heeft ons laten weten dat er geen vergunning komt voor nieuwe Club Nights in Wynwood in verband met geluidsoverlast. Ondanks deze tegenslag zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven.

Een intensieve zoektocht naar een passende locatie waar we dezelfde kwaliteit kunnen leveren als in Wynwood én waar we wél een vergunning kunnen krijgen voor ons evenement.

Een tweede locatie met allure en alle faciliteiten optuigen, is echter ontzettend kostbaar gebleken. En het faciliteren van een tijdelijke keuken, personeel en bar blijkt ook geen haalbare oplossing. De kosten hiervoor zijn zo hoog dat de ticketprijzen voor onze gasten zouden exploderen. Dat vinden we onacceptabel.

Na goed overleg met alle partijen hebben we dan ook -met pijn in het hart- besloten om te stoppen met de Wynwood Club Nights.

We willen alle mensen en partijen die met ons hebben meegewerkt aan de Wynwood Club Night hartelijk danken. Met name: dj La Fuente en First Impression voor het licht en geluid.

We maken tot slot nog onze excuses voor de lange stilte vanuit onze kant. We hebben afgelopen tijd ons uiterste best gedaan de Club Nights overeind te houden. Helaas was dit moeilijke besluit ondanks al onze inspanningen onvermijdelijk.

We hopen jullie allen snel weer te mogen ontvangen bij Wynwood, waar je nog steeds terecht kunt voor fantastisch eten en drinken in ongedwongen sfeer.

Team Wynwood

Vakantie

Na een aantal drukke maanden, is december weer in zicht. Dat betekent dat de dagen korter worden en dat de winterjas weer tevoorschijn komt. Dit betekent ook dat de vakantie er aankomt, zo ook voor Wynwood. Team Wynwood heeft van 22 december tot en met 4 januari vakantie, om net als u te gaan genieten van een gezellige tijd samen met familie en vrienden.