Wynwood Club Night

Bijna 500 gasten hebben in januari genoten van een geweldige eerste editie van de Wynwood Club Night. Sindsdien stromen de aanvragen binnen van gasten die een kaartje willen bemachtigen voor de volgende editie. We vinden het ontzettend tof dat er zoveel animo is.

Helaas hebben we geen goed nieuws. De gemeente Eindhoven heeft ons laten weten dat er geen vergunning komt voor nieuwe Club Nights in Wynwood in verband met geluidsoverlast. Ondanks deze tegenslag zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven.

Een intensieve zoektocht naar een passende locatie waar we dezelfde kwaliteit kunnen leveren als in Wynwood én waar we wél een vergunning kunnen krijgen voor ons evenement.

Een tweede locatie met allure en alle faciliteiten optuigen, is echter ontzettend kostbaar gebleken. En het faciliteren van een tijdelijke keuken, personeel en bar blijkt ook geen haalbare oplossing. De kosten hiervoor zijn zo hoog dat de ticketprijzen voor onze gasten zouden exploderen. Dat vinden we onacceptabel.

Na goed overleg met alle partijen hebben we dan ook -met pijn in het hart- besloten om te stoppen met de Wynwood Club Nights.

We willen alle mensen en partijen die met ons hebben meegewerkt aan de Wynwood Club Night hartelijk danken. Met name: dj La Fuente en First Impression voor het licht en geluid.

We maken tot slot nog onze excuses voor de lange stilte vanuit onze kant. We hebben afgelopen tijd ons uiterste best gedaan de Club Nights overeind te houden. Helaas was dit moeilijke besluit ondanks al onze inspanningen onvermijdelijk.

We hopen jullie allen snel weer te mogen ontvangen bij Wynwood, waar je nog steeds terecht kunt voor fantastisch eten en drinken in ongedwongen sfeer.

Team Wynwood