Wij hebben iets te vieren!

Wat hebben we veel te vertellen! Op 1 juli introduceren we onze nieuwe bistrokaart. Daarnaast is ons terras helemaal vernieuwd. En vanaf 1 september kun je elke avond genieten van live cooking aan onze bistrobar. Reden genoeg om weer eens binnen te wandelen. Graag tot ziens bij Wynwood!

Bistrobar
Wynwood herbergt naast het restaurant voortaan ook een bistrobar. Een nieuwe beleving op een vertrouwde plek. Je kunt er terecht voor een snelle hap of een avondvullend diner met toegankelijke gerechten. Stuk voor stuk culinair verrassend en betaalbaar (slechts € 7,50 per gerecht). Vanaf 1 september bereidt een van onze koks er elke dag vanaf 17:00 uur live alle bistrogerechten. Vanaf 1 juli kun je al terecht voor onze nieuwe bistrokaart. Kom genieten!

Wij hebben iets te vieren!
Wynwood bestaat op 1 juli alweer 2 jaar. En wie jarig is trakteert! Profiteer dus van onze jubileumactie. Wie vanaf nu tussen 1 en 15 juli 2017 een reservering plaatst, ontvangt in ons restaurant 6 gangen voor de prijs van 5. Of je nu met 2 personen komt of met een grote groep: wij zullen je waanzinnig verwennen. Met mooie gerechten, passende wijnen en verrassende cocktails. Kom onze verjaardag mee vieren en luid direct jouw zomervakantie in.

Wynwood Wednesday
Genieten van waanzinnig eten tegen aantrekkelijke prijzen. Dat kan natuurlijk altijd bij Wynwood. Maar op woensdag is dat voortaan nóg voordeliger. Dan serveren we namelijk voor € 55 een fantastisch all-in driegangenmenu. Je begint met een heerlijke Wynwood cocktail, geniet vervolgens van drie prachtige gangen met bijpassende wijnen en tafelwater. De verwennerij eindigt met koffie en friandises. Reserveer gauw jouw plekken!

Afternoon Club
Op zondag 23 juli is de volgende editie van onze Afternoon Club. Het is een absolute publiekslieveling. Wees er dus snel bij om jouw plek te reserveren. De Afternoon Club is ideaal voor iedereen die op zondag relaxed wil opstarten en daarna lekker ongedwongen wil genieten van waanzinnig eten, de lekkerste cocktails en fijne muziek. We serveren een zesgangenmenu in tapas stijl. Voor slechts € 39,50 per persoon geniet je mee!