Restaurant

In het restaurant van Wynwood geniet je van gerechten van hoge kwaliteit, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de presentatie. Er is een spectaculaire greenwall in het restaurant en je ziet de koks door de glazen wand aan het werk in de keuken. De vele ramen geven uitzicht op de voor Strijp-S zo kenmerkende Philips-gebouwen.

Cocktail bar

De cocktail bar van Wynwood is uniek. In ongedwongen setting kun je aan de bar genieten van kleine gerechtjes, hippe cocktails en dranken. Barfood en bites worden door koks achter de bar live bereid. De bartenders zorgen voor drankjes die hier perfect bij aansluiten. Ideaal voor een snel hapje, maar ook voor een heerlijk lange avond.

Reserveren

Je kunt bij Wynwood gemakkelijk reserveren via de reserveringsbutton. Hier maak je de keuze tussen cocktail bar of restaurant. Vervolgens kies je een datum en tijd. Na afronding van de reservering ontvang je per email een bevestiging.

Nieuwsbrief

Vul hier je mailadres in om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, de coolste evenementen en speciale aanbiedingen.