Nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en evenementen rondom Wynwood.

MLY & Wynwood: Food Meets Fashion

Tijdens de Dutch Design Week organiseert MLY een exclusief event in samenwerking met restaurant Wynwood: Food Meets Fashion. Hiervoor heeft de chef-kok van Wynwood zich laten inspireren door de creaties van MLY.

Noem het een aangekleed early dinner, noem het een fashionably late lunch, noem het een culinary catwalk show. Noem het hoe je wilt, maar in twee uur tijd krijg je zowel de nieuwste ontwerpen van MLY als de bijzondere bites van Wynwood voorgeschoteld. Plus een paar lekkere drankjes.

Tickets à € 39,95 zijn verkrijgbaar vanaf 2 september bij de MLY Store.

Als je zin hebt, kun je na de show nog even doorlopen naar de MLY Store (right next door). Om de nieuwe najaarscollectie zelf te passen of een speciale DDW-aanbieding te scoren.

Wynwood bestaat 1 jaar en wij trakteren!

Op 1 juli is het een jaar geleden dat Wynwood haar deuren opende. Het jaar is voorbijgevlogen. We ontvingen ongelooflijk veel gasten en introduceerden naast waanzinnig eten en drinken ook toffe activiteiten. We kijken terug op een goed jaar waarin veel is gebeurd en geleerd.

Intussen is Wynwood niet meer weg te denken van Strijp-S. Dat gaan we vieren met jou! Van 1 tot en met 22 juli serveren we voor onze gasten een spraakmakend jubileummenu. Zes gangen voor € 45. Zoals je van ons gewend bent, krijg je topgerechten voor betaalbare prijzen. In dit geval betaal je per gang slechts € 7,50!*

Reserveer snel, want vol is vol. Zien we jou op ons feestje?

  • *Enkel van toepassing op het jubileummenu. Uitsluitend voor diner. Exclusief dranken.
Open op Maandagen

Vanaf 2 mei is Wynwood ook op elke maandag geopend vanaf 12:00 uur. Medio mei introduceren dan ook onze terras lunchkaart met luxe belegde sandwiches, salades en bites.

Wynwood Club Night

De exclusieve Club Night bij Wynwood is een geheel verzorgde avond met eten, drinken en dansen. Na een heerlijk diner met bijpassende dranken kun je in de club genieten van de beats van een bekende DJ. De eerste editie van de Wynwood Club Night vindt plaats op vrijdag 29 januari. Vanaf 22:00 uur zal La Fuente zijn opwachting maken; hij draait een 4 uur durende exclusieve set! Er is een beperkt aantal tickets te koop voor de Wynwood Club Night. De tickets zijn hier online te koop.

Glow bij Wynwood

Projectietaart
Het huwelijk, een dag in de schijnwerpers. Een moment om bij stil te staan. Doormiddel van 3D mapping (video projectie) op een maagdelijk witte taart verteld deze vanzelf zijn verhaal. Op de bovenste laag komt een elegant samenspel van getrokken en geblazen suiker. Een showstuk waar de liefde van afspat!
In samenwerking met First Impression, VeeMee Visuals, Cake 5 en nxt lvl.

Polarised You
Licht bestaat uit golven die zich voortplanten in alle richtingen met alle mogelijke oriëntaties. Met het blote oog kan je de oriëntatie van het licht niet zien. Maar met Polarized You kan dat wel, gebruikmakend van geprepareerde televisie schermen en bepaalde filters die het mogelijk maken om lichtgolven met een zelf te kiezen polarisatierichting zichtbaar te maken. Laat je verbazen over hoe kleuren en beelden veranderen in deze normaal verborgen wereld van licht.
In samenwerking met Nicole Plender en Fontys Engineering Physics.